För Vagnparksägare/Företag

Bilförmedling

Byt inte in företagsbilen. Låt oss sälja den åt er! Vi besöker ert företag på plats och gör en dokuentering av bilen. Vi sätter tillsammans ett målpris för bilaffären. Efter vårt möte sätter vi ihop ett prospekt som vi sedan presenterar för lämpliga kontakter i bilbranschen. När en överenskommelse nås sköter vi all kontakt med köparen, ägarbytet, lösen av ev. leasing/avbetalning, leverans till köparen och ser till så att ni får in ev. överskott på kontot. Smidigt och bekymersfritt.

Vagnparkskonsultation

Vi hjälper er att reda ut de många frågetecken som kan finnas kring er vagnpark.


Vad kostar er vagnpark totalt per mil/månad/år?
Vart kan ni spara in pengar i ert bilägande?
Är ni rätt försäkrade?
Är bilarna anpassade för er verksamhet?
Betalar ni för mycket för service, däck och reservdelar/tillbehör?
När borde ni byta bilarna?
Kan ni spara pengar genom att välja en annan leverantör av drivmedel?
Har ni för långa leasingkontrakt? Byter ni på mil eller månader? Vilken finanslösning är bäst för er?

Skaffa en vagnparkskonsult! Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

 

För Privatkund

Bilförmedling

Vi hjälper till att sälja er bil. Alltid fasta arvoden och låg startavgift.

Bilförsäljning

Vi har alltid ett antal begagnade bilar i lager för omgående leverans och erbjuder förmånlig finansiering via vår samarbetspartner Santander Consumer Bank. Har du en bil att byta in i samband med bilaffären så tar vi gärna en titt på den också.

Släpvagnsförsäljning

Vi är återförsäljare av Tiki Treiler och har släpvagnar för alla. Allt från det lilla släpet för trädgården till båttrailers och entreprenadsläp.

Släputhyrning

Hyr släpvagn från 4h-72h. Vid längre uthyrning kontakta oss via formuläret så skickar vi ett prisförslag.

För Bilhandlare

Bilsökning

Hur många gånger i veckan har ni inte en kund inne som letar efter en specifik bil med en speciell utrustningsnivå? Varje gång man tar uppgifterna från kunden så bygger man på den där högen med "kunder söker bilar". Hade det inte varit härligt om ni kunde öka er avslutsprocent i den högen?

Carpartner är lösningen. Vi hjälper er att hitta just den bilen er kund vill ha. Genom vårt nätverk av CARPARTNERS har vi en otroligt välfylld begagnathall att välja ifrån och skulle det er kund söker inte finnas i den så bearbetar vi andra kanaler för att hitta det ni söker.

 

Samarbetspartners

Vill ni bli erbjudna bilar som vi förmedlar eller vill ni kanske förmedla något genom oss? Fyll i formuläret nedan och ta första steget mot att bli en av våra CARPARTNERS.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.