Om oss

TILLSAMMANS GÖR VI BÄTTRE BILAFFÄRER!

Carpartner Tingsryd AB grundades 2017. Med grunden från begagnathandeln och nybilsförsäljning såg vi ett hål som var tvunget att fyllas. En seriös inköpskanal för begagnathandeln.

Vare sig man är liten och nystartad eller har ett upparbetat lager så behövs alltid påfyllning av begagnatlagret. Är man en stor eller medelstor bilfirma är det oftast relativt enkelt att bli av med begagnat som enligt policy är för gammalt eller har gått för mycket mil men att köpa in bilar är också krångligare.
Risken är att man fyller lagret med enbart eget märke eftersom de kunderna och inbytena finns i huset och genom detta så förlorar man i sin tur bredden och möjligheten till nya kunder.
Här kommer Carpartner in i bilden! Vi vill vara den självklara kontakten för att fylla på och bredda ert begagnatlager.

Under 2018 tog vi in släpvagnar i vårt sortiment. Här jobbar vi med försäljning mot slutkund.
Då vi saknat kundkontakten och tyckte att behovet fanns i vår geografiska position blev släpvagnar ett bra komplement till bilhandeln. 2019 efter stadigt ökande efterfrågan grundade vi dotterbolaget Trailerpartner Tingsryd AB för att separera släpvagnar och bilar.

Vi jobbar efter devisen: Tillsammans gör vi bättre bilaffärer! Och strävar ständigt efter en trevlig upplevelse och raka puckar. Så vare sig du är privatperson och ska sälja/byta in din bil eller du är bilhandlare och behöver en ny inköps- eller försäljningskanal kontakta oss.

© 2019 Carpartner Tingsryd AB, Lokgatan 5, 362 31 Tingsryd
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!